Ny elev

Ny elev

Vi husker alle vores 1. skoledag. Den er noget helt særligt i børnenes liv.

0. klasse

Overgangen fra børnehaven til skolen er en stor ting i børnenes liv. Det ved vi godt på Peter Willemoesskolen. Derfor gør vi meget ud af at gøre børnene trygge i forhold til skolestart. 

Vores samarbejde med børnehaven begynder allerede i oktober året inden børnene skal starte i skole. Vi planlægger en række besøg, hvor børnene i 0. klasse besøger deres gamle børnehave og hvor børnehavebørnene besøger skolen.

Henover det sidste år i børnehaven er der hele ti besøg, hvor børnene lave sjove aktiviteter, lygtefest, krea-dage, science-dag, strandture og lignede. 

Besøgene gør, at børnene lærer skolen og de voksne godt at kende - og allerede føler sig ret store! 

I løbet af det år, besøger vores børnehaveklasselærer og den tilknyttede pædagog også børnehaven, for at lære børnene at kende. For os er kendskabet til det enkelte barn utrolig vigtigt. 

For jer som forældre holder vi et informationsmøde i september. Her får I mulighed for en rundvisning på skolen, hører om dagligdagen og får svar på alle jeres spørgsmål. I modtager en invitation, når vi nærmer os datoen. 

Alt sammen så jeres børn også får en rigtig god skolestart! 

7. klasse

...

Tilflytter

Hvis I har brug for at skifte skole, fordi I er flyttet til Assens, er I velkommen til at besøge os. Vi viser jer gerne skolen og hjælper med det praktiske omkring indskrivningen. 

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores skole eller dit barns skolestart, er du meget velkommen til at kontakte os!  

Ring til os på telefon 64 74 77 95